06A906283E - oryginal 208zł
pozdrawiam, Paweł
Oryginalne i zamiennik najlepsze i najtańsze części do Skody
Zwiń
X
-
Hej
Ile za zawór N75 do Octavii 1.8T AUM ? (2001, kombi)
Nr OEM: 06A906283E
Zostaw komentarz:
-
-
ok, dzis podam Ci ceny na priv jak troche ogarne zaleglosci.
Zostaw komentarz:
-
-
Kolego a znasz rozmiar tarcz ? Skoda chyba ze 3 rozmiary pakowała na tył :/ Jak nie znasz to z kodów na wlepce w ksiazce seriwsowej odczytamy rozmiar.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Posiadam Skodę Octavię I 1,9 TDI 110 km, kod silnika ASV.
rok. prod. 2003
nadwozie kombi
Nr. VIN TMBHP21U232788851
Potrzebuje komplet tarcz i klocków na przód i tył. Interesuje mnie coś firmowego ATE/Bosch/Ferrodo
Ponad to potrzebuje silniczek regulacji reflektorów 2 szt.
Zakup planuje teraz na dniach.
Zostaw komentarz:
-
-
sprawdz na wlepie w ksiazce serwisowej ktory z kodów masz : 1ZB 1ZE 1ZM 1LL 1LP 1ZC 1ZF
to nam powie na ile srub piasta.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
potrzebuję piastę koła przedniego do Octavii Tour II. Ile ta przyjemność będzie kosztować?
Niestety nie wiem, czy powinna być wersja na 3 czy 4 śruby...
Zostaw komentarz:
-
-
Czesc, zapach to trzeba jeszcze jakies ozonowanie zrobic i dopiero wymienic filterek. Tak chyba bedzie najlepiej, ale to pewnie wiesz, wiec juz się nie wymądrzamZamieszczone przez LukiiHeya,
Ile mikro filtr do mojego brokuła? Zaczyna mi ciut dokuczać zapach z klimy...
)
oryginał Skoda - 66zł
wysylka paczka pocztowa 13zł (poleocnym w babelkach sie boje bo poczta to polamie w cholere :/ )
pozdr. Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Heya,
Ile mikro filtr do mojego brokuła? Zaczyna mi ciut dokuczać zapach z klimy...
Zostaw komentarz:
-
-
ori:Zamieszczone przez CiekavyMasz halogeny pmg z funkcja corner do O2. Homologacja B+K obowiazkowa
Numery 1Z0 941 701 A oraz1Z0 941 702 A
1Z0 941 701 A oraz1Z0 941 702 A - 297zł sztuka
hella (1N0354 017-031) : 165zł sztuka
pozdr. Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Masz halogeny pmg z funkcja corner do O2. Homologacja B+K obowiazkowa
Numery 1Z0 941 701 A oraz1Z0 941 702 A
Zostaw komentarz:
-
-
oryginał - 210zł
zamiennik krosno (polski porzadny zamiennik) - 49,60zł sztuka
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
icegoranet, jaka cena za teleskopik do O2 FL Combi - tylna klapa (ori i jakis zamiennik) z gory dzieki za wycene
Zostaw komentarz:
-
-
Ok. Sprawdzę i się odezwę.Zamieszczone przez icegoranetWitam serdecznie, rozmiar tarcz posiadasz ? Ewentualnie spojrz we wlpke w ksiazce serwisowej i sprawdz prosze ktory z tych kodów masz wpisany:Zamieszczone przez chrzanekWitam.
Jakie by były koszty tarcz i klocków tylnich do O2fl kombi 1,8tsi 2010r.?
1KD 1KS 1KT 1KF 1KP
pozdrawiam, Paweł
Pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Witam serdecznie, rozmiar tarcz posiadasz ? Ewentualnie spojrz we wlpke w ksiazce serwisowej i sprawdz prosze ktory z tych kodów masz wpisany:Zamieszczone przez chrzanekWitam.
1KD 1KS 1KT 1KF 1KP
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
tak oryginalna pompa bez zwrotu jest drozsza od rozrzadu. I mam prosbe - skoro ja pytam kulturalnie to mogę prosic o kulturalną odpowiedz, prawda ? To jest polityka koncernu a nie moja wiec pozostaje mi przeprosic za skodę że takie duze pieniadze chce za kilogram żelastwa z wirnikiem...Zamieszczone przez DzidaCzyli nowa pompa Skody kosztuje 537 PLN bo ja nie mam starej pompy oryginalnej z ASO. Kapewu? Rozrząd był u mnie już raz zmieniany w 2012 roku i jest założony Conti/gates/Dayco (trudno powiedzieć).Zamieszczone przez icegoranetNa czas zwrotu biorą kaucję i gdy pompy nie oddamy kaucja przepada.Co tu jest do rozumienia? Pompa bez zwrotu kaucji jest droższa od kpl rozrządu, czyli cała operacja nie ma sensu.Zamieszczone przez icegoranetrozrzad oryginał - 460zł
Anyway, dzięki za ofertę.
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Zostaw komentarz:
-
-
Czyli nowa pompa Skody kosztuje 537 PLN bo ja nie mam starej pompy oryginalnej z ASO. Kapewu? Rozrząd był u mnie już raz zmieniany w 2012 roku i jest założony Conti/gates/Dayco (trudno powiedzieć).Zamieszczone przez icegoranetNa czas zwrotu biorą kaucję i gdy pompy nie oddamy kaucja przepada.Co tu jest do rozumienia? Pompa bez zwrotu kaucji jest droższa od kpl rozrządu, czyli cała operacja nie ma sensu.Zamieszczone przez icegoranetrozrzad oryginał - 460zł
Anyway, dzięki za ofertę.
Zostaw komentarz:
-
-
Nie rozumiem Twojego pytania.Zamieszczone przez Dzidaczyli jeżeli nie zwrócę, to pompa wody kosztuje mnie 537 PLN? czyli drożej niż kpl rozrząd?Zamieszczone przez icegoranetpompa wody oryginał - 187zł + kaucja 350zł za zwrot starej oryginalnej pompy wody
pompa wody oryginalna jest tansza niz dobry zamiennik - pod warunkiem zwrotu starej do VW czy tam Skody - bo oni te pompy demontują, przetapiają, robią nowe...
Na czas zwrotu biorą kaucję i gdy pompy nie oddamy kaucja przepada.
o jakim kompletnym rozrzadzie piszesz ? Jesli zamiennik to moze tak byc ze nowa ori pompa jest drozsza niz kompletny rozrzad w zamienniku - taka polityka skody i nam nic do tego niestety...
Ceny ktore podalem na ori są duzo nizsze niz w ASO.
Porzadne rozrzady w zamienniku
Zostaw komentarz:
-
-
czyli jeżeli nie zwrócę, to pompa wody kosztuje mnie 537 PLN? czyli drożej niż kpl rozrząd?Zamieszczone przez icegoranetpompa wody oryginał - 187zł + kaucja 350zł za zwrot starej oryginalnej pompy wody
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,Zamieszczone przez majuDJProsze pilnie o wycenę.
Reflektor przedni lewy od strony kierowcy dla Superb II lift 2013-2015 o oznaczeniach 3T1941015F
oraz KRATA KIER POW PRZY L+3T0853665B 9B9, KRATA KIER POW PRZY P +3T0853666B 9B9
Reflektor przedni lewy od strony kierowcy dla Superb II lift 2013-2015 o oznaczeniach 3T1941015F - 940zł
oraz KRATA KIER POW PRZY L+3T0853665B 9B9 - 34zł, KRATA KIER POW PRZY P +3T0853666B 9B9 - 34zł
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
szary perlisty - 81złZamieszczone przez macherstudioSchowek na okulary w rączkę podsufitki pod OIIFL
dziękuję czekam cierpliwie również na poprzednią wycenę
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,Zamieszczone przez bazantWitam, proszę o cenę z wysyłką (O2FL kombi 2011r)
Sprężyny na tył jakieś dobre wzmacniane bo dużo jeżdżę w 5.
I amorki na tył.
amorki tył to tylko sachs - 151zł sztuka
sprezyna wzmacniana - kayaba 139zł / lesjofors 146zł sztuka
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: